Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2018 Noapte bună tuturor. Am la . 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2018 Noapte buna si din partea noastra! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2018 Buna dimineata! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2018 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2018 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2018 si o zi la fel de buna si frumoasa! 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2018 6 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2018 Neața bună dragi colegi ! Astăzi la Tg. Mureș doar 0° C, puțintică zăpadă, dar pe care ploaia slabă din această dimineață o va anula complet. Ahhhh... ce dor ne e de o primăvara călduță ! 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2018 inca un pic si vine weekendul 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2018 Bună dimineața ! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2018 Bună dimineața la rulotistii! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2018 Buna seara la toti rulotistii.La Cenavoda zi mhorata si colac peste pupaza admin. loculi de parcare rulota ne anunta e la 1 Apr.pe acel loc va fi construit un Markt .Cu scuzele de rigoare stie cineva locuri de parcare rulote. tumiri si o sera Buna. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2018 Ps. cer scuze am mai mancat din litere. O seara buna. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Militoiu Ciprian 410 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2018 Buna seara prieteni, o zi obisnuita si mult mai calma.Se apropie primavara dar trebuie sa trecem de FeMartie. O noapte linistita sa aveti cu ganduri bune spre urmatoarea iesire! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2018 O seară frumoasă colegi! În așteptarea UEFA Europa Leaque 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2018 Seară liniștită tuturor ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2018 Iar imi face Flavius pofta de bere si eu sunt la munca... O seara frumoasa tuturor si sa va alunece berea usor pe esofag! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gica Papuc 45 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2018 Buna seara 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2018 (modificat) 15 minute în urmă, Daniel P a scris: Iar imi face Flavius pofta de bere si eu sunt la munca... Fă ca mine... Fă rost de o pneumonie ("scurtă") și te vei "pricopsi" cu 7 zile de C.M. Aici făcând referire la o pauză de muncă. Pe de altă parte, cred că berea nu o poți combina cu antibioticul pentru o administrare intravenoasă. Așa că mai bine termini cu serviciul și pe urmă potolește-ți setea sănătos. Modificat 15 Februarie, 2018 de Ovidiu-Betty Corectare 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2018 Seara linistita, speram ca maine sa vedem soarele... 4 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2018 Seara buna tuturor. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2018 ! Sa aveti o seara placuta 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2018 Seara bună tuturor ! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2018 Am să o cam la . Noapte bună tuturor ! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2018 Neața bună tuturor ! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri