Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2018 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2018 Cu bucurie va spun si eu prieteni, pentru ca azi am o zi mai scurta la serviciu si vine din nou week-endul, pe care-l voi petrece ca de obicei la Letca Noua... 6 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2018 Neața bună tuturor colegilor de suferință ! Este week-end din nou, însă parcă vremea o face înadins... asta probabil ca să ne dorim și mai mult să se împlinească și prima ieșire pe vreme frumoasă. Oare când va fi asta ? Până atunci... vă dorim un week-end cât se poate de frumos și o zi de vineri și scurtă și ușoară. 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2018 Îți tremură mâna Daniel ? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2018 M-ai "citit"... O linistesc eu mai tarziu... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2018 Buna dimineata, chiar daca in Bucuresti este frig si putin alb, dimineta cantau pasarile, semn ca primavara nu este departe. O asteptam cu drag! Pana atunci, poze, amintiri si " Forum rulote"... 7 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Militoiu Ciprian 410 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2018 Buna ziua, . Si eu va doresc un sfarsit de saptamana placut! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2018 Sa aveti un weekend excelent! 6 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2018 Vine iarnaaa 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2018 Buna seara! 6 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2018 O seară bună vă doresc și eu ! 5 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2018 Buna seara, ! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2018 în urmă cu 6 ore, Traian M a scris: Vine iarnaaa .... bagam pe foc ! iarna, inca isi face de cap ! Martie, bate la usa ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2018 Seara buna... 6 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Militoiu Ciprian 410 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2018 Buna seara prieteni! Un pic haz de necaz: Vine iarna, bine-mi pare, O sa treaca, cu mult soare! . 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2018 si 6 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2018 Seara buna prieteni si week-end placut va doresc! 8 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2018 8 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2018 Bună seara prieteni! Week-end plăcut tuturor 6 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2018 S-a strigat stingerea ? Week-end placut ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2018 6 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2018 Neața bună dragi colegi ! Astăzi fără cafea. După un drum de Cluj (de noapte) la Aeroportul Internațional, am ajuns acasă și am să bag cornu-n pernă. Însă, cu acest drum am împușcat doi iepuri. Am și lăsat banii prietenului și colegului @Levi N pentru achiziția kit-ului solar de 100 W. Îi mulțumesc și pe această cale pentru disponibilitate și ajutor. 7 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2018 8 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2018 Voi reveni în topicul dedicat cu montajul panoului. Asta când vremea va permite. 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2018 O sambata dimineata super placuta, va doresc. 8 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri