TEODOR 65 Semnalează Publicat 31 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 31 Martie, 2016 Daca tot s-a incalzit afara si "miroase" a primavara, de zi incep operatiunea "Jos burta" ... Asa ca ma duc sa dau cateva ture de alergare prin parcul I.O.R. si voi repeta actiunea in fiecare zi libera, mai putin in week-end cand plec la Letca Noua... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 31 Martie, 2016 Bravo baieti! Si eu am pregatit bicicleta pentru sezonul calduros si de acum cand voi avea timp voi iesi la plimbare.... As vrea sa fac anul asta Transfagarasanul cu ea! Sau cel putin jumate. Eventual sa merg cu masina pana la Balea Lac si de acolo sa vin cu bicla pana la Curtea de Arges, cam 80km, e de mers mai mult la vale, dar e si de urcat si drum drept! Asa sa merg de la baza pana in varf de pe ambele parti e destul de greu si nu sunt asa experimentat! Dar la varianta gandita de mine credca e ok, sunt vreo 20km numai de mers la vale apoi urci cobori, mergi drept....e andrenalina! Mai cate un intaritor, numai ca e riscant ca acum am observat ca pune potera si pe biciclisti sa sufle in fiola! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 31 Martie, 2016 Daca tot a venit caldura am trecut la bereee! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 31 Martie, 2016 Bun si vinul bisericesc...pofta mare Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 31 Martie, 2016 Si inca ce buuun!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 31 Martie, 2016 Va salut! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 31 Martie, 2016 @Stefan P, cam prea buna si cam prea multa bere s-o bei singur... O seara buna si frumoasa va doresc tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 31 Martie, 2016 Eeeeeiii ce sa fac!!! Ma straduiesc si singur! Va invit! Am tras din ea ceva la pranz, am bagat-o la rece si acum ma chinui sa o termin! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 31 Martie, 2016 Ce rau de unii !! Tare greu se mai chinuie Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 31 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel 1 Semnalează Publicat 31 Martie, 2016 Noapte buna Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 31 Martie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 31 Martie, 2016 dragi colegi, pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 31 Martie, 2016 De acord! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel 1 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dani 5 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2016 ...............si spor la Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2016 la toata lumea ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2016 si cu pofta la Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2016 Salutari colegilor! Eu sunt mai intarziat! Acum imi O zi faina! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2016 Cam multi cafengii pe pagina.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri