Mircea 4.948 Semnalează Publicat 29 Martie, 2018 Super! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 29 Martie, 2018 O seară bună colegi! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 29 Martie, 2018 Noapte bună vă dorim ! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 30 Martie, 2018 Weekend placut va zic ! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 30 Martie, 2018 O zi frumoasă vă doresc ! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Martie, 2018 prieteni! Termin cafeaua si viteza spre Letca Noua la roboteala... Azi chiulesc de la serviciu, asa ca pentru mine week-endul a inceput deja... Va doresc o zi frumoasa si tuturor week-end placut! Sa fiti cuminti si ponderati ! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 30 Martie, 2018 Neața bună tuturor ! Mai e o zi scurtă de lucru după care week-end din nou, pe care vi-l dorim unul frumos și liniștit. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Petre 151 Semnalează Publicat 30 Martie, 2018 Salutari tuturor, 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 30 Martie, 2018 O seară bună tuturor! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 30 Martie, 2018 Buna seara! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Martie, 2018 Seara buna comunitate frumoasa! Gata roboteala pe ziua de azi, pauza prelungita acum... 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 30 Martie, 2018 si o seara frumoasa ! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 30 Martie, 2018 Buna seara! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 31 Martie, 2018 Un weekend minunata vă doresc! 1 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 31 Martie, 2018 rulotisti! Si noi va dorim un weekend excelent! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 31 Martie, 2018 !! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 31 Martie, 2018 Am la somn ..... am avut o zi grea .... am pus la punct rulota pentru ieșirea de Paște .... bineînțeles că am asezonat totul cu pahare de "merlot" ..... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 31 Martie, 2018 Seara buna! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2018 O duminică frumoasă vă doresc! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2018 Buna dimineata. La multi ani tuturor florilor. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2018 Duminica placuta si drumuri bune! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2018 si la mulți ani colegilor care își sărbătoresc astăzi ziua numelui!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fara Nume 52 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2018 La multi ani sarbatoritilor de azi ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fara Nume 52 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2018 Salutare dragi colegi rulotisti. Ma bucur ca am reusit dupa mai bine de 8 luni sa-mi trec rulota pe nume ; probleme cu actele, nu gaseam proprietarul, dar acum s-au rezolat toate. Pe saptamana viitoare urmeaza sa achizitionez o soba Truma second hand din dezmembrari si sa o montez in rulota in partea de jos a dulapului. Inainte de montare as vrea sa ii fac o proba, o verificare. Ce sa urmaresc la ea sau ce imi recomandati sa o pun la punct sa nu am probleme si la ce sa fiu atent cand o montez ? Mai demult mi-a zis o cunostinta ca ar fi un kit cu ceva piese ce se inlocuiesc periodic, nu stiu cat e de adevarat sau despre ce piese vorbea. Multumesc mult pentru orice idee si sprijin. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru A 1.628 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2018 Duminica placuta... 10 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri