Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 4 Mai, 2018 Weekend placut si distractie faina tuturor. 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 4 Mai, 2018 Un week-end minunat la toata lumea ! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 4 Mai, 2018 Noapte bună și somn ușor vă spunem și noi ! Am la . 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.947 Semnalează Publicat 5 Mai, 2018 si un weekend placut tuturor! 5 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 5 Mai, 2018 rulotisti si distractie placuta celor care iesiti cu rulotele! (nu uitati sa puneti impresiile pe forum ) 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 5 Mai, 2018 ! Sa aveti o zi cat mai plina ! Si cu mult 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 5 Mai, 2018 O zi frumoasă să aveți oriunde vă aflați 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 5 Mai, 2018 oriunde v.ati afla ! O zi insorita va doresc. 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 5 Mai, 2018 Weeekend placut tuturor! 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 5 Mai, 2018 Neața bună tuturor ! Un week-end cu pauză de ieșire dar cu ceva finisări pe la rulotă. Celor ieșiți le dorim sejur plăcut iar celorlalți un week-end frumos ! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 5 Mai, 2018 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 6 Mai, 2018 Buna dimineata rulotisti. 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 6 Mai, 2018 tuturor rulotistilor! Sa aveti o zi frumoasa! 3 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 6 Mai, 2018 ! Sa aveti o zi frumoasa ca voi 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 6 Mai, 2018 O duminica liniştită vă doresc! Drumuri bune celor care călătoresc! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fara Nume 52 Semnalează Publicat 6 Mai, 2018 Buna dimineata de la Cisnadioara, Sibiu 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 6 Mai, 2018 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 6 Mai, 2018 Bună dimineața ! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 6 Mai, 2018 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Mai, 2018 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 6 Mai, 2018 si 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adrian Popa 125 Semnalează Publicat 6 Mai, 2018 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adrian Popa 125 Semnalează Publicat 6 Mai, 2018 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adrian Popa 125 Semnalează Publicat 6 Mai, 2018 Salutari Tuturor ! Ideea mea se plictisea singura si am zis sa o imparasesc , cu voi! Nu stiu cati dintre voi ati fost sau nu pe Valea Valsanului Off . Acum 2 ani s-a pus o bariera in poiana cea mare, deci cam "adio " off camping. Am vazut ca pe net mai exista un grup de rulotisti care isi organizeaza iesirile . Inchiriaza / concesioneaza / sau chiar cumpara anumite spatii ; ma gandeam ca am putea vorbi si noi cu actualul proprietar care am inteles de la localnici ca vroia sa faca o pensiune sau o constructie si nu i s-a acordat aviz pentru ca zona ar fi inundabila. Ma gandesc, ca ar fi o oportunitate si pentru noi sa salvam ceva ce a mai ramas si sa ne putem bucura de off camping la fel ca cei pe care i-am vazut pe net, daca ne-am unii ! Este strict o parere , astept si sugestiile voastre ! Poate impreuna putem sa dezvoltam ceva! Vreau parerea voastra ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri