Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2018 @Cornel Mihailescu nu stiam ca esti in tara! Cum este acolo? Vreau să merg si eu la mare off si cum n-am fost niciodată cu rulota nu cam stiu? Chiar vroiam sa-l intreb si pe @Flavius Ivan ca am vazut ca si el este la mare, nu stiu off ori in camping! O sa deschid un topic sa cer sfaturi, ori poate "ne combinam" cu alți colegi ce vor sa plece la mare dupa 1.07! O zi frumoasa tuturor! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2018 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2018 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2018 Buna dimineața tuturor, celor in vacanța și celor care sunt la munca ca și mine. 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2018 Buna seara prieteni Cornel, bine ai venit acasa!! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2018 Buna seara, va zic si eu! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2018 ! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2018 Zi frumoasă se anunță Vreme perfectă pentru plajă, apa caldă ..... haideți la mare ! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2018 Buna dimineata Multumesc Nea Costica. Pe malul lacului Techirghiol adie un pic vantul si sunt si ceva norişori. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2018 rulotisti! S-aveti pofta la si la munca tot asa! Pentru cei ce nu muncesc, distractie maxima le doresc! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2018 Buna dimineața, penultima zi munca înainte de prima săptămâna de concediu. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2018 O zi frumoasa tuturor! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2018 oameni buni si vreme frumoasa! La Bucuresti ploua de la 7 dimineata... 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2018 Noapte bună tuturor vă spunem din Colibița ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Dumitru 9 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2018 (modificat) Ce nu stiam nimic despre rulote dar.....de ieri tot citesc si imi dau seama ca mai rau nu mai stiu nimic si nici ce sa cumpar ! Noapte buna tuturor ! Modificat 21 Iunie, 2018 de Alin Dumitru 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2018 Bună dimineața! La mare nu este cod galben așa că Un weekend minunat tuturor! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2018 Am rezolvat și masa pe ziua de astăzi .... pescuit la portofel 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2018 prieteni și zi scurta la serviciu clasei muncitoare, ca vine week-endul! O zi minunata! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2018 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Dumitru 9 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2018 Buna dimineata tuturor !! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2018 Buna dimineața, ultima zi înainte de concediu, cam așa sunt eu. 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2018 rulotisti!@Alin Dumitru Nu fi ingrijorat, toti am trecut prin faza aceasta si nimeni nu s-a nascut invatat. Citeste cat mai mult, pune pe hartie ce te intereseaza si unde nu stii sau nu intelegi, intreaba. Succes! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2018 @Raul G Super poza! Daca te crezi leut, atunci sunt convins ca, in concediu, dupa o mancare buna si o bauturica pe masura, vei reveni rapid la capacitatile functionale. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2018 Ziua buna! Dupa 4 zile de umblat prin Retezat, azi la munca! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2018 28 minute în urmă, Stefan P a scris: Ziua buna! Dupa 4 zile de umblat prin Retezat, azi la munca! Ce ti-e și cu serviciul ăsta la stat! Cel mai important este să lucrezi vinerea ..... ca să poți pleca liniștit în weekend! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri