Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihnea Stoenescu 499 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2016 Multam' ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2016 Multam' Stefane si tie la fel !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2016 buna la toata lumea! Se vede ca a fost o zi plina si aglomerata si a mai fost si vremea asta mohorata care ne-a obosit! Vise frumoase! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2016 cam laconic dar sunt obosit , cred ca si datorita vremii , asa ca urmeaza Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2016 Iti urmez si eu exemplul, deoarece maine am o zi extrem de plina Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2016 Noapte buna si din partea mea, dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2016 !!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2016 mi-e dor de o iesire in natura, planuri ceva? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2016 stimati colegi ! Am plecat la munca Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2016 Buna dimi dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2016 In ultima ora, Razvan Marinescu a scris: mi-e dor de o iesire in natura, planuri ceva? @Razvan Marinescu iti sugerez sa deschzi un topic nou in sectiunea "Intalniri si concedii" cu propunerea de iesire si perioada, ca sa poata fi vazut de colegii interesati sa ti se alature si sa-ti raspunda... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2016 Ai iesit la plimbare Eugen, sau e o poza mai veche? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2016 (modificat) Nu, n-am iesit inca, doar acum, sambata imi vine sotia, apoi! Sunt poze de cand am iesit "in probe", dar acum am descoperit sa scriu pe poze si din tastatura telefonului! Asa ca am profitat de ocazie, sa va salut! Modificat 12 Aprilie, 2016 de Eugen David Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2016 Frumos! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2016 Buna ziua , dragi colegi O zi buna tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2016 O zi frumoasa tuturor! Cel putin la Timisoara asa este! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2016 Pfffff, ce forfota pe forum. Ce sa zic....??? Noapte buna , Colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2016 am plecat la munca! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2016 o zi buna va doresc de la Constanta ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2016 dragi colegi! S-aveți o zi buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri