Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2015 Sa nu-mi spune-ți ca de la ruși vine ploaia , acum avem aici 12 grade si inca ploua. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2015 Ce am vazut eu asa cu coada ochiului pe la teveu, era ca de pe la voi vine ploaia asta rece si o tine asa pana joi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2015 @Ovidiu, in mod sigur in acest Weekend nu va ploua la Tantava. Daca cineva are dobii, sa stea linistit ca va fi frumos : noaptea 11grade si ziua 21-22 grade si soare din plin. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2015 @Razvan, cred ca facea referire la melodia de la Proconsul - De la rusi vine ploaia, dar de data aceasta vine din partea de sud a Romaniei si urca spre rusi.@Mircea poate pana pe weekend se duce! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2015 @Ovidiu, am studiat prognoza meteo pentru weekend si vremea va fi urmatoarea : - In Ungaria = CER noros - In Bulgaria = CER senin - In Romania = CER Tantava Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 29 Septembrie, 2015 Buna seara!Sa stiti ca si meteorologii din Rusia stiu sa minta... Ieri au anuntat ploaie timp de trei zile, dar azi nu a cazut nici o picatura...Va doresc o vreme superba pentru iesirea planuita....mai ales ca uda* Mircea rulota Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2015 Buna dimineața, colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2015 Buna dimineata Razvan!@TEODOR salut!Te invit sa-ti adaugi o imagine la avatar.Toti colegii care citesc aceasta postare si nu au reusit sa adauge o imagine la avatar, pot trimite imaginea respectiva pe forum.rulote@gmail.com si incerc sa-i ajut.@cornelsavu salut!O invitatie asemanatoare o ai si tu. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2015 URAAAAA........ ! A aparut , in sfarsit, soarele la Ploiesti. Gata cu ploaia. Se face vreme buna. Veniti la Tantava! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2015 Neatza! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2015 (modificat) Neața , colegi!A sosit ziua cea mare, Mircea lansează noua rulota! Modificat 2 Octombrie, 2015 de Gogonea Razvan Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 3 Octombrie, 2015 "naseara!Ce fac rulotistii ? "naseara!Ce fac rulotistii ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 3 Octombrie, 2015 Seara buna!Razvane, sa nu-mi spui ca sa vazut pana in Rusia jocul de artificii de la Tantava...!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 4 Octombrie, 2015 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 4 Octombrie, 2015 S-a auzit ceva, ceva, voi erati? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 4 Octombrie, 2015 Seara buna, baieti!Razvane, stiu ca am fost aseara putin rautacios, dar am fost numai din cauza ca eu nu am putut luaparte la "lansarea" rulotei lui Mircea (fiind prea departe de mine). Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2015 neatza! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2015 Neața Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2015 O zi buna , la toata lumea. Studiez invitatia lui Adrian la Floresti (http://www.karpatiahorse.ro/) si daca parintii sarbatoritului nostru vor fi de acord, ne putem intalni acolo. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2015 Mircea, de cand ai rulota ieși in fiecare weekend. Bravo, tine-o tot așa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2015 Buna-seara ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2015 Neața , Neața ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2015 la toata lumea. Rugamintea mea este ca cine se pricepe sa intre pe sfaturi sau sugetii panou solar . Eu doresc sa ma dotez cu panou si controler si sunt un pic bulversat in alegerea sotutiei cea ma potrivita. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2015 Neata, Razvan si la toata lumea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan 19 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2015 Salut, colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri