Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2016 Cu 400 m patrati, nu prea sunt mosier Sorine... Nu ma plang, acolo muncesc mereu cu placere si simt oboseala abia cand ajung acasa... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2016 dragi colegi! Pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2016 Noapte buna si din partea mea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2016 Sugestiv , nu ?? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu B 226 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gigi Borteanu 26 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2016 Bună dimineața! O zi minunata, un sfarsit de saptamana cu liniste drumuri bune si multe bucurii domnilor rulotisti si nu numai. Weekend de vis. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2016 Buna ziua dragi colegi, Un inceput de weekend minunat Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2016 Gataaaa...a inceput weekendul. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2016 S-aveți un week-end așa cum va doriți ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2016 buna si va doresc un week-end minunat !! Cornele, unde ai gasit acele "indicatoare" ptr. week-end, poate la Lerida, ca in Galati le-am cautat si nu le-am vazut/gasit nicaieri !! Sa mai caut ???? ( ) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2016 Ha, ha, ha, le-am furat de pe facebook. Mai ne amuzam si noi un pic. @costica V. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2016 în urmă cu 1 oră, costica V. a scris: buna si va doresc un week-end minunat !! Cornele, unde ai gasit acele "indicatoare" ptr. week-end, poate la Lerida, ca in Galati le-am cautat si nu le-am vazut/gasit nicaieri !! Sa mai caut ???? ( ) Nici o problema @costica V., ca nu gasesti indicatoarele! Poti in schimb foarte usor pune-n practica ceeia ce semnifica ele! Colegul @Cornel Mihailescu, doar ne-a dat ideeia! Ma-ntreb oare din experienta vorbeste? Si cred ca iesi mai castigat, zic si eu, nu stiu! Seara faina tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2016 maine sunt in Bucuresti , daca aveti ceva de transmis pentru , Braila, Galati stau pana in ora 12 , dupa care ma intorc acasa. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2016 @Eugen DavidSalutare. Din cand in cand mai si urmez semnificatia indicatoarelor. Ca altfel ...e , , politia" cu ochii pe mine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2016 . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2016 Salutare, dragi colegi Un sfarsit de saptamana excelent va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2016 Colegilor care sant deja la , , ieseli" le doresc friptane babane, sprituri reci si indelungate si multa voie buna. ( si bineinteles un timp cat mai frumos )Profitati de natura si aer curat fratilor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2016 Sa aveti un weekend asa cum este vremea de afara! Cu alte cuvinte, minunat! Am sters acea imagine postata de @Cornel Mihailescu, deoarece nu doresc sa riscam penalizare de la Google pentru poze indecente Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri