Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2016 42 minute în urmă, FlorinTM a scris: Eu am iesit cu caiacul pe Bega, voi ati scos rulotele ? Ce sa scoți pe vremea asta, ca ploua de rupe azi in București...e vreme de stat in casa, de numărat banii si...altele Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2016 (modificat) buna Dupa ce a plouat toata noaptea acum s-ar parea ca "se razbuna" oarecum! Timp numai bun pentru "parcursul" traseului zilnic, 5-6 km pe jos cu betele! Numai de bine! Modificat 20 Aprilie, 2016 de Eugen David Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2016 In Bucuresti a turnat cu galeata, acum s-a mai potolit! Potop a fost vreo 30 de minute, balti pe tot asfaltul, canalizarile prin uniiriii...ca de obicei! Asa ca nici de facut copii nu-i recomandat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2016 Buna ziua dragi colegi Lerida , cam noros afara si doar 26 de grade C. O zi cat mai buna sa avem. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2016 Buna ziua dragi colegi ! PS: Nu uitati, am nevoie de doi voluntari pentru concursul de pescuit ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2016 Seara buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2016 (modificat) Stimati colegi ! Gata, am venit din mini vacanta pe care am facut-o cu cel mic ...si cu toata clasa...la Intorsura Buzaului-Covasna si ma pun pe treaba. De plouat a plouat si acolo si pe tot drumul de intoarcere , dar gata s-a resetat vremea. Va doresc o seara linistita.Ma duc la Modificat 20 Aprilie, 2016 de Sorin Leitoiu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2016 (modificat) Buna seara si de la mine, Aici a inceput ploaia ( adevarat ) chiar cand faceam mici la gratar ( minciuna ). Asa ca... am pus micii la adapost sa nu-i ......umezeasca.. Si bineinteles o sa-i intorc din cand in ....cand. Modificat 20 Aprilie, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2016 Ma bag la meci....Steaua-Dinamo Macar repriza a doua sa o urmaresc Dupa care urmeaza tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2016 Noapte buna si din partea mea pentru toti colegii, Pe maine si toate cele bune. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Aprilie, 2016 dragi colegi! Gata cu ploaia, la noi se arata o zi frumoasa cu mult soare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 21 Aprilie, 2016 la Braila a iesit soarele! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 21 Aprilie, 2016 neata colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 21 Aprilie, 2016 O zi buna sa aveti ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 21 Aprilie, 2016 buna O zi frumoasa sa aveti pe unde veti umbla! La noi se pare ca asa se arata a fi! Este soare si frumos! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Aprilie, 2016 Buna ziua tuturor. O zi buna dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 21 Aprilie, 2016 Ziua buna tuturor! Vreme faina si la capitala! Imediat plec la rulota sa-i pun butelia nou incarcata, sa o aspir, sa fac curat prin ea si sa o pregatesc de pe acum de drum pentru Herculane ca saptamana viitoare la mine este full! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 21 Aprilie, 2016 @Stefan Pdrumuri bune, petrecere frumoasa si o saptamana linistita ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Aprilie, 2016 Noapte buna dragi colegi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 21 Aprilie, 2016 dragi colegi! M-am bagat si eu la somn. Am fost azi, de fapt ieri si am pregatit rulota de drum apoi am fost iar la un fotbal si cat am ajuns acasa si m-am bagat la . O noapte faina si voua! Salutare Cornel, nu dormi inca? La ora asta se pare ca doar noi doi "bantuim" pe forum, restul colegilor cred ca doooorm, dooorm..... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2016 !!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2016 -O zi buna ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri