Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2016 Adevarul este ca a-nebunit vremea de tot Nu numai vremea, dar si vremurile Discutam cu cineva ceva mai devreme si ne-am adus aminte de timpurile cand eram copii si asteptam sarbatoarea de Paste Ce vremuri.... ce vremuri..... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2016 Ziua buna, dragi colegi In Lerida se pare ca vremea a fost la , , psiholog " Sant deja ( la ora 10.24 ) 19 * C cu soare plin. O zi minunata sa aveti dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2016 (modificat) Ziua buna! Weekend placut tuturor care deja l-au inceput! Eu mai am ceva de munca, si azi si maine, apoi de duminica la pranz....inham caii la rulota si biceeeeee.....!!!! Cand se ingana ziua cu noaptea veeau sa ajung la destinatie! Modificat 29 Aprilie, 2016 de Stefan P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2016 Ce sa mai zic? 1.700 de lei pentru un kilogram de carne! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2016 Eheee @Viorel Se pare ca nu numai vremea si vremurile au innebunit.... ci si..., , ofertele " de preturi. Acum ...na stii tu ....nu e fraier cine cere.. Eu chiar azi am cumparat niste antricot de vita ( o minunatie ) cu 7.5 euro kg. O sa postez chiar acum ...dar in topicul dedicat Master Chef. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2016 Indiferent unde veti fi, fie acasa fie cu rulota, va doresc sa aveti sarbatori frumoase si linistite, alaturi de cine vreti voi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2016 dragi colegi! Am ajuns si eu acasa...si nu singur, impreuna cu un miel, un ratoi, 5 litri de tuica si 10 de vin... Asa ca, asteptam Pastele cum se cuvine... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Aprilie, 2016 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 30 Aprilie, 2016 stimati colegi ! va doresc o zi buna si un Paste Fericit ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 30 Aprilie, 2016 Ati incheiat cu pregatirile? Pacat ca vremea nu este asa cum ne-am fi dorit Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Aprilie, 2016 Mai avem ceva timp pana diseara de pregatit, suntem pe ultima suta de metri... In Bucuresti se anunta vreme frumoasa maine si noroasa luni, important e sa nu ploua... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 30 Aprilie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 30 Aprilie, 2016 Tuturor colegilor: Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 1 Mai, 2016 O dimineata frumoasa dragi colegi! Dupa o noapte de priveghere, acum cand se ingana noaptea cu ziua, acum cand se crapa de ziua, in cantec frumos de pasarele ma bag si eu la somnic!!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 1 Mai, 2016 Distractie minunata pe oriunde v-ati afla! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Mai, 2016 HRISTOS A INVIAT !!! Hai sa ciocnim ouale, dar mai ales paharele! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 1 Mai, 2016 Adevarat a-nviat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 1 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 1 Mai, 2016 Hristos a inviat Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 1 Mai, 2016 Adevarat a inviat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 1 Mai, 2016 Hristos a inviat ! Paste fericit la toata lumea alaturi de cei dragi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Mai, 2016 Adevarat a inviat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 1 Mai, 2016 Hristos a inviat! Dragi colegi am plecat spre Herculane! Acum am trecut de ploiesti! O zi frumoasa sa aveti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 1 Mai, 2016 La Targoviste am marit convoiul! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Mai, 2016 Bravo Stefane, drum bun, vreme frumoasa si distractie maxima sa aveti! Mai am si eu vreo 2 ore pana iese sotia de la serviciu si mergem la Letca Noua, la aer curat! si !!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri