Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Mai, 2016 Cu multa distractie si pentru acest inceput de saptamana ..... La Craiova se pare ca vremea nu ne ingaduie un alt gratar astazi Nu ploua acum, dar este tare innorat...... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
TEODOR 65 Semnalează Publicat 2 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 2 Mai, 2016 (modificat) buna Nu ploua inca, dar nici mult nu mai este pana sa-nceapa! Modificat 2 Mai, 2016 de Eugen David Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 Mai, 2016 Salutare, oameni buni In Lerida sant 17 gr. C. soare plin . Asa ca ma tenteaza sa merg putin la plaja in Salou un de se anunta vreo 25 de grade. Daca totusi nu merge de plaja voi face o plimbare relaxanta pe malul marii. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Mai, 2016 Cornel, sa-ti fie programul asa cum ti-l doresti... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 Mai, 2016 (modificat) @Stefan PDrum bun in continuare si sedere cat mai placuta la Herculane.............. Multumesc @Viorel. Macar azi sa profit si eu de timp frumos. Ieri am renuntat sa merg in Andorra . A fost foarte frig si a si dat un pic de ...ploaie. ( -1 gr C ) ..... Modificat 2 Mai, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Pantazi 0 Semnalează Publicat 2 Mai, 2016 Sa aveti o dupa amiaza plina de soare si de....gratare! Distractie frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Mai, 2016 oameni buni! Azi ploua si e vreme se stat in casa si de refacere, nu de mers la serviciu ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 3 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Mai, 2016 Buna ziua si din Lerida. Vremea este superba , soare plin si in jur de 17 *C. O zi minunata sa avem. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 3 Mai, 2016 Ziua buna! Daca azi a fost ziua mai cu ploaie mai cu soare, dupa baita am plecat la plimbare! Acum va salut din Resita de la muzeul primelor locomotive cu abur! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Mai, 2016 oameni buni ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Mai, 2016 în urmă cu 1 oră, Stefan P a scris: Ziua buna! Daca azi a fost ziua mai cu ploaie mai cu soare, dupa baita am plecat la plimbare! Acum va salut din Resita de la muzeul primelor locomotive cu abur! Bravos! Sunt tare curios cu ce imagini te-ntorci Te asteptam sa revii cu bine!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Mai, 2016 Ma bag la meci pe Protv. Pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Mai, 2016 dragi colegi, pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 3 Mai, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Mai, 2016 Noapte buna si din partea mea -------------------------------------------- Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 4 Mai, 2016 la Braila ploua de ieri, e frig si bate vantul. O atmosfera minunata Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 4 Mai, 2016 Si la Craiova este la fel Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 4 Mai, 2016 (modificat) buna Pregatiri pe ultima "suta de metri" pentru plecarea de maine! Modificat 4 Mai, 2016 de Eugen David Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Mai, 2016 buna tuturor! Aceiasi vreme urâta cu ploaie si frig este si la București! Si dupa ce ca vremea e așa cum e, mi-a mai stricat si un prost ziua... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Mai, 2016 Salutare, oameni buni O zi buna sa aveti. In Lerida ...tot...soare plin si caldura.( asta asa ca sa ma injure colegii.. ) Dar......de maine si aici vor veni ploile pentru cateva zile 26 minute în urmă, Eugen David a scris: buna Pregatiri pe ultima "suta de metri" pentru plecarea de maine! @Eugen David, drum bun spre statiunea de tratament si o vacanta minunata Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Mai, 2016 tuturor! Activitate intensa azi pe forum, se vede ca s-a intors lumea din vacanta... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 4 Mai, 2016 Ziua buna. Am plecat de la ploaie la vreme buna dar am dat de zapada/ninsoare pe Muntele Mic Caransebes. Ce fac colegii? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri