Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 6 Mai, 2019 Zi placuta ! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 7 Mai, 2019 O zi excelentă vă doresc! 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 7 Mai, 2019 Buna dimineata La noi ploua continu de ieri dupa masa. O zi reusita va doresc si multe 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 7 Mai, 2019 Bună dimineața ! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 7 Mai, 2019 rulotisti si sa aveti o zi de marti excelenta! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 7 Mai, 2019 O zi linistita, oriunde v-ati afla! 6 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 7 Mai, 2019 Va salut cu drag din Caransebes , dupa multa asteptare am scos "Granduca" la iarba verde.Eram curios sa montez cortul ( cel nou , adus de Viorel C, caruia ii multumesc din nou ) s-a potrivit manusa , a fost util pentru ca din cele 6 zile petrecute la Herculane 4 a plouat.Merg de mult la Herculane dar atatea rulote in camping "LA MARIA" nu am vazut, rulotismul se dezvolta.Va doresc o saptamana cu liniste. 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 7 Mai, 2019 Buna dimineata ! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu M 16 Semnalează Publicat 7 Mai, 2019 Neata tuturor! Nu am curent la atelier...... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Mai, 2019 și din Sibiu unde plouă de ieri și doar 7°C ! Ar merge o țuică fiartă acum, nu-i așa @Marian Popa? 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 7 Mai, 2019 Daaa... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 7 Mai, 2019 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cris 136 Semnalează Publicat 7 Mai, 2019 Buna ziua, dragilor, Stiu ca n-am mai facut prezenta de mult aici, dar acum vin cu o rugaminte, si anume sa-mi spuneti daca stiti persoane care sunt dispuse sa primeasca pe terenul lor un grup de cercetasi , in jur de 25-30 pers. Cautam un loc unde sa putem face un camp in perioada 15-17 iunie, cu acces la utilitati (apa, toalete). Astept parerile si ideile voastre. Multumesc mult 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 7 Mai, 2019 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 7 Mai, 2019 Buna seara. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 7 Mai, 2019 O seara placuta va doresc tuturor. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 8 Mai, 2019 Neața bună ! Să aveți o zi frumoasă ! 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 8 Mai, 2019 O zi de miercuri excelenta va doresc si multe 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 8 Mai, 2019 Să aveți o zi excelentă! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 8 Mai, 2019 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 8 Mai, 2019 Buna dimineața !! buuuuna! O zi buna!! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Loredana Craciunoiu 398 Semnalează Publicat 8 Mai, 2019 Buna dimineata! O zi frumoasa tuturor! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 8 Mai, 2019 Neața bună tuturor și o zi făină să aveți ! 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Mai, 2019 prieteni și o zi excelentă ! 9 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu M 16 Semnalează Publicat 8 Mai, 2019 Buna sa va fie inima tuturor! 8 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri