Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2019 Am ajuns și noi acasă după un weekend reușit la Arcani ! Sa aveți o seară frumoasă ! 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2019 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2019 O zi de luni usoara si o saptamana cu multe realizari va doresc 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2019 Bună dimineața ! Să aveți o zi frumoasă și o săptămână bună ! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2019 prieteni și un început de săptămână cum se cuvine! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2019 Buna dimineata .... @Daniel P , esti un norocos si te felicit ptr vizita la Blaj , aproape de Papa Francisc , .... #samergemimpreuna . """ Papa Francisc le-a transmis românilor: „Am venit în această țară frumoasă și primitoare ca pelerin și frate, pentru a avea diferite întâlniri și pentru a făuri o punte între inima mea și a voastră. Iar acum mă întorc acasă îmbogățit, luând cu mintea locuri și momente, dar mai ales chipuri. Chipurile voastre vor da culoare amintirilor mele și vor fi prezente în rugăciunea mea. Vă mulțumesc și vă duc cu minte. Iar acum vă binecuvântez”. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2019 colegi 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Laurentiu Perjeru 31 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2019 Am fost prima oara cu rulota la mare (2Mai) in acest weekend, a fost super asteptam weekendul de 14-17 sa mai iesim odata. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2019 Felicitări @Laurentiu Perjeru ! Așteptăm un topic nou, cu detalii și poze în Ieșiri ocazionale ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2019 O seara minunata va doresc tuturor Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2019 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2019 Buna dimineata O zi de marti excelenta va doresc si multe 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2019 oameni buni și o zi excelentă! 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2019 Neața bună ! O zi minunată și fără ploi vă doresc ! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2019 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2019 Buna dimineata ! 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2019 Va doresc o zi frumoasa!! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2019 si 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2019 colegi 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2019 Buna dimineata tuturor Va doresc o zi superba pentru toate lumea 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2019 Neața bună ! O zi minunată tuturor ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2019 prieteni și o zi excelentă! Diseară ajung la Letca Nouă și voi bea o țuică și pentru voi... 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2019 rulotisti si o zi de miercuri excelenta sa aveti! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2019 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2019 HELP! Daca cineva a fost in Grecia si a campat la Camping, il rog sa ma sune la 0745021912 pentru cateva informatii. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri