Mircea 4.948 Semnalează Publicat 21 Septembrie, 2019 si un weekend cat mai placut, oriunde va aflati! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2019 si sa aveti si azi spor la "treaba"! Iata si de ce sunt rulotistii asa plini de viata: link 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2019 prieteni și o duminică frumoasă! Interesant si m-a plăcut articolul @Radu Ghita, dar cu cantitătile nu prea sunt de acord ( doar 30 ml ? ) Aia nu mai e treabă, e doar încălzirea pentru treabă .. 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2019 Buna dimineata O Duminica superba va doresc tuturor. Deacord cu @Daniel P, doar 30 de ml???? Tuica fiarta prima data anul asta am baut pe Valea Cerbului, era preparat de @Daniel P, sí ce sa zic era FFFoarte bun. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2019 rulotisti si sa aveti o duminica excelenta, oriunde va aflati! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2019 tuturor O duminica de vis si... Distractie maxima ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2019 în urmă cu 3 ore, Radu Ghita a scris: si sa aveti si azi spor la "treaba"! Iata si de ce sunt rulotistii asa plini de viata: link ...de sezon! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2019 Duminică minunată sa aveți, la mine frig, 6 grade de dimineață, s-a dus deja 1 quintal de lemne într-o săptămână 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2019 în urmă cu 3 ore, Daniel P a scris: prieteni și o duminică frumoasă! Interesant si m-a plăcut articolul @Radu Ghita, dar cu cantitătile nu prea sunt de acord ( doar 30 ml ? ) Aia nu mai e treabă, e doar încălzirea pentru treabă .. .... si tu ai dreptate! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2019 în urmă cu 3 ore, Fejer Antal a scris: Buna dimineata O Duminica superba va doresc tuturor. Deacord cu @Daniel P, doar 30 de ml???? Tuica fiarta prima data anul asta am baut pe Valea Cerbului, era preparat de @Daniel P, sí ce sa zic era FFFoarte bun. Tare ma mir ca ti-a placut. In ardeal nu se face asa ceva.." nem". Mi-a spus mie un ungur batran ca daca fierbi tuica(palinca), cica o strici. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2019 12 minute în urmă, Nelu Z a scris: Tare ma mir ca ti-a placut. In ardeal nu se face asa ceva.." nem". Mi-a spus mie un ungur batran ca daca fierbi tuica(palinca), cica o strici. Chiar mi a placut @Nelu Z, Adevarat este ca cu fierbere pierde din tarie, dar asta nu înseamna ca se strica. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2019 4 minute în urmă, Fejer Antal a scris: Chiar mi a placut @Nelu Z, Adevarat este ca cu fierbere pierde din tarie, dar asta nu înseamna ca se strica. Eu ti-am reprodus doar ceea ce mi-a spus un ardelean cu experienta. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2019 @Nelu Z, ia intreabă si un oltean cu experiență! Adevarul este că se fierbe o țuică mai slabă, palinca niciodata 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2019 [mention=4122]Nelu Z[/mention], ia intreabă si un oltean cu experiență! Adevarul este că se fierbe o țuică mai slabă, palinca niciodata Ca ardelean îți confirm 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2019 27 minute în urmă, Daniel P a scris: @Nelu Z, ia intreabă si un oltean cu experiență! Adevarul este că se fierbe o țuică mai slabă, palinca niciodata Corect! La noi in sezonul rece, tuica fiarta si vinul fiert sunt de baza. La Anti, daca fierbi tuica lor (palinca), este un sacrilegiu, de aceea m-am mirat ca lui Anti i-a placut. Probabil ca a fost datorita (sau din cauza), companiei. Felicitari @Daniel P , ca ai reusit sa-l "convertesti". Pe mine m-a convertit el. O duminica placuta in continuare... si grija mare la munitie ! . 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 22 Septembrie, 2019 Seara frumoasa ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2019 Buna dimineata O zi de luni usoara si o saptamana cu multe realizari va doresc tuturor. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2019 Buna dimineata! O saptamana frumoasa sa avem! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2019 oameni buni și o săptămână minunată! 5, 6 °C erau dimineață la Letca Nouă. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2019 O saptamana linistita va doresc! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2019 Astăzi este prima zi de toamnă 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2019 în urmă cu 2 ore, Raul G a scris: Astăzi este prima zi de toamnă SUPERB ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2019 Buna seara colegi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2019 Buna dimineata O zi de marti excelenta va doresc 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2019 oameni buni! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri