Nelu Z 999 Semnalează Publicat 14 Noiembrie, 2019 dragi Gata cu relaxarea , ziua de 13, a trecut, saptamana de lucru se apropie de sfarsit, asa ca putem incepe pregatirile de weekend. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Noiembrie, 2019 prieteni ! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 14 Noiembrie, 2019 rulotisti si sa aveti o zi de joi excelenta, oriunde va aflati! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 14 Noiembrie, 2019 Buna dimineata 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 14 Noiembrie, 2019 Bună dimineața dragi rulotiști! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 15 Noiembrie, 2019 Buna dimineata O zi de vineri usoara si un inceput de weekend excelent va doresc tuturor oriunde va aflati. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 15 Noiembrie, 2019 Neața bună ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 15 Noiembrie, 2019 rulotisti ! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 15 Noiembrie, 2019 Neata ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Noiembrie, 2019 oameni buni, weekend minunat și spor la cumpărăturile de Black Fridey! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 15 Noiembrie, 2019 dragi rulotisti, La o va zic asa; Sa aveti parte de o zi de vineri, cat mai scurta si de un weekend, cat mai lung si..... Distractie maxima! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 15 Noiembrie, 2019 Weekend placut 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2019 oameni buni, weeķend plăcut! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2019 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2019 Buna dimineata 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2019 Buna dimineata tuturor 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2019 rulotisti si sa aveti o zi de sambata excelenta, oriunde va aflati! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2019 în urmă cu 4 ore, Fejer Antal a scris: Buna dimineata tuturor Va salut, nr meu de telefon 0722693436 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2019 rulotisti si sa aveti o zi de duminica excelenta, oriunde va aflati! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2019 Bună dimineața ! Vă doresc o duminică minunată ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2019 dragi rulotisti, La , am avut o revelatie (de fapt cred ca am inceput sa ma trezesc si sa realizez). Este ultima zi din acest weekend, asa ca, hai sa profitam de ea. Distractie maxima! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2019 La 11/16/2019 la 7:06, Eugen David a scris: O imagine superba! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2019 2 minute în urmă, Nelu Z a scris: dragi rulotisti, La , am avut o revelatie Ce revelator folosești, Nelule ? 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2019 1 minut în urmă, Stefan Adam a scris: Ce revelator folosești, Nelule ? In tinerete foloseam pt. pozele B/W, revelator, de la Tg. Mures, pt. cele color AGFA sau ORVO, si pt. fixare, bisulfit de sodiu. Acum, totul este computerizat, asa ca .... pot doar sa mai am si eu cate o revelatie, la o cafea la un pahar etc. Sa traiasca nasu' si nasica. PS. Vezi ca este bataie mare pe locuri, de 1Decembrie. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2019 Buna dimineata . Va doresc o duminica binecuvantata. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri