Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2020 Multumesc @Adam Adrian 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2020 Buna dimineata 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2020 Buna dimineata O zi excelenta va doresc tuturor oriunde va aflati. 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2020 Buna dimineata , 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2020 Bună dimineața! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2020 O seara magica va doresc 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 5 Ianuarie, 2020 Buna dimineataO zi de duminica binecuvantata va doresc 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 5 Ianuarie, 2020 Duminica placuta tuturor! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Ianuarie, 2020 Seara bună prieteni si bine v-am regăsit! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 5 Ianuarie, 2020 Buna seara  1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2020 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2020 prieteni și o săptamână frumoasă! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2020 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2020 Buna dimineata Un inceput de saptamana excelenta va doresc 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2020 Buna dimineata 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2020 Neața bună rulotiști ! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Loredana Craciunoiu 398 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2020 Buna ziua! Sa aveti un an nou asa cum vi-l doriti! Nu stiu daca aici trebuie sa intreb, dar va rog, spuneti-mi daca stiti cumva vreun loc de tinut rulota peste iarna. Am tinut-o undeva pana acum, dar ne-au anuntat ca se vor face lucrari in acea curte si trebuie sa o luam. Va multumesc! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2020 5 minute în urmă, Loredana Craciunoiu a scris: Nu stiu daca aici trebuie sa intreb, dar va rog, spuneti-mi daca stiti cumva vreun loc de tinut rulota peste iarna La Mulți Ani @Loredana Craciunoiu ! Deschide un topic nou în această secțiune și enumeră câteva condiții pe care să le îndeplineasca locația respectivă! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Loredana Craciunoiu 398 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2020 Multumesc! Am deschis! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2020 Buna seara tuturor 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2020 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 6 Ianuarie, 2020 Seara frumoasa va doresc. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2020 prieteni și La Mulți Ani tuturor ce poartă numele Sf. Ioan ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2020 Buna dimineata si La Multi Ani tuturor ce poarta numele Sfantului Ioan ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2020 Buna dimineata O zi de marti frumoasa va doresc 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri