Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 5 Martie, 2020 Buna dimineata O zi de joi geniala va doresc tuturor oriunde va aflati. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Martie, 2020 și salutări din Letca Nouă! Sunt averse de ploaie aici, și mă cam ține din treabă vremea... 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 5 Martie, 2020 Neata buna . Se pare ca azi o sa ploua toata ziua la Brasov asa ca o zi de pauza de la munca din curte. Ieri am inceput sa pun scandura la gard.Pavajul este gata. Sambata daca tine vremea cu mine, incep lucrarile pentru foisor si copertina pentru masini. 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 5 Martie, 2020 rulotisti si sa aveti o zi de joi excelenta, oriunde va aflati! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Militoiu Ciprian 410 Semnalează Publicat 5 Martie, 2020 , ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 5 Martie, 2020 Buna seara dragi colegi! Am inaintat si astazi putin cu lucrarile, ploaia s-a oprit in jur de ora 16:00. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 5 Martie, 2020 @Ursu Florin Dupa poze ai inaintat putin mai mult! Felicitari si spor ín continuare. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 6 Martie, 2020 Buna dimineata. O zi de vineri usoara si un inceput de weekend cu multe va doresc tuturor oriunde va aflati. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Martie, 2020 prieteni și o zi minunată! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 6 Martie, 2020 Neata ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 6 Martie, 2020 Salutare prieteni! Sa aveti un weekend minunat! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 6 Martie, 2020 si un inceput de weekend excelent! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 6 Martie, 2020 Seara buna . Astazi vremea a fost foarte buna si am mai continuat cu lucrarile de prin curte. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 6 Martie, 2020 Salut, @Ursu Florin Vezi că eu am fost sancționat pentru că am scris altceva decât scopul forumului! Chiar aici la discuții. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 7 Martie, 2020 Buna dimineata! Sa aveti pofta la Eu la gradina, ca mai am ceva treaba cu "mustele" mele 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 7 Martie, 2020 Buna dimineata O zi de sambata geniala va doresc 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Smolnicki 668 Semnalează Publicat 7 Martie, 2020 Bună dimineața de la Voroneț! 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 7 Martie, 2020 în urmă cu 14 ore, Adam Adrian a scris: Salut, @Ursu Florin Vezi că eu am fost sancționat pentru că am scris altceva decât scopul forumului! Chiar aici la discuții. NU ai fost sanctionat ca ai postat aici altceva fata de scopul forumuui..., aici este un "CHAT", unde se poate discuta cam orice... (in limita bunului simt...), mai putin politica si alte chestii mai iesite din comun, care nu-si au rostul pe acest forum. Speram ca ai inteles din acea sanctiune ca trebuie sa respectam un regulament si vei posta lucruri normale asa cum fac 99, 9% din membrii acestui forum ! Week-end placut tuturor rulotistilor oriunde v-ati afla... (deja vad ca ati inceput sa iesiti cu rulotele... ) 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 7 Martie, 2020 Buna dinimeata ! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 7 Martie, 2020 rulotisti si sa aveti o zi de sambata excelenta, oriunde va aflati! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 7 Martie, 2020 Bună dimineața ! Să aveți o sâmbătă deosebită ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 7 Martie, 2020 Bună ziua ! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Martie, 2020 Seara bună și weekend plăcut prieteni ! Eu la munca cea mai urâtă, săpături și betoane... 10 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 8 Martie, 2020 Buna dimineata tuturor 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Martie, 2020 Bună dimineața prieteni și La Mulți Ani tuturor doamnelor din viața voastră! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri