Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 14 Martie, 2020 Neața bună ! O sâmbătă minunată vă doresc ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 14 Martie, 2020 Salutare prieteni! Am facut o mica pauza de si profit sa va urez o zi fara probleme! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Martie, 2020 și spor la treabă sau la , după caz! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 14 Martie, 2020 In sfarsit am ajuns sí eu acasa de la job. A fost o saptamana foarte grea. Zilnic 14-16 ore de lucru Din radio am aflat cum se raspandeste virusul Corona. Savurez un pahar de vaccin de 53 grade. Sí va urez o seara excelenta. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 14 Martie, 2020 12 minute în urmă, Fejer Antal a scris: In sfarsit am ajuns sí eu acasa de la job. A fost o saptamana foarte grea. Zilnic 14-16 ore de lucru Din radio am aflat cum se raspandeste virusul Corona. Savurez un pahar de vaccin de 53 grade. Sí va urez o seara excelenta. Bun vaccin Imi amintesc ! Seară bună și vaccinare plăcută ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 15 Martie, 2020 Buna dimineata. O duminica binecuvantata va doresc tuturor oriunde va aflati 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 15 Martie, 2020 Bună dimineața ! Să aveți o zi frumoasă ! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Martie, 2020 și s-aveți o duminică frumoasă! La Letca Nouă a plouat toată noaptea iar acum bate un vânt de te ia pe sus. Cred că o să pun un ceainic de țuică fiartă și ziua de azi o s-o dedic pentru odihnă. 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 15 Martie, 2020 Bună dimineața! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 15 Martie, 2020 rulotisti si sa aveti o duminica excelenta, oriunde va aflati! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 15 Martie, 2020 Duminica placuta , 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 15 Martie, 2020 Si la Ploiesti bate vantul rece. Imi fac de cap pana pe la 14 si apoi merg la un prieten sa punem "virusu" la cale! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 16 Martie, 2020 Buna dimineata O zi de luni usoara, si o saptamana cu spor va doresc tuturor oriunde va aflati 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 16 Martie, 2020 va urez si eu! Recomandarea lui Mitica (Popescu): Fiti destepti si fara frica! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Martie, 2020 și o saptămână frumoasă vă urez din Letca Nouă, unde in această dimineață erau -5 grade! la rulotă... 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 16 Martie, 2020 rulotisti si sa aveti o zi de luni excelenta, oriunde va aflati! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 16 Martie, 2020 9 minute în urmă, Daniel P a scris: și o saptămână frumoasă vă urez din Letca Nouă, unde in această dimineață erau -5 grade! la rulotă... La mine in curte -13, 8 grade arata termometrul. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 16 Martie, 2020 Bună dimineața ! Să aveți o zi cu soare ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 16 Martie, 2020 Bună dimineața! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 16 Martie, 2020 Neața bună RULOTISTI! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 17 Martie, 2020 Buna dimineata O zi de marti frumoasa va doresc. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 17 Martie, 2020 Neața bună ! Să aveți o zi frumoasă ! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Martie, 2020 oameni buni și o zi cu spor! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 17 Martie, 2020 rulotisti si sa aveti o zi de marti excelenta, oriunde va aflati! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 17 Martie, 2020 o zi linistita sa aveti ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri