Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 25 Martie, 2020 în urmă cu 7 ore, Dragos M a scris: @Anghelescu Anton am rugamintea sa nu mai postezi poze asa mari..., sau ma rog sa te limitezi macar la una..., se incarca pagina destul de mult in inaltime si macar nu sunt niste poze relevante rulotismului... Multumesc pentru intelegere ! Buna seara.Am inteles . 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 25 Martie, 2020 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 25 Martie, 2020 Bună seara dragi colegi De mâine vremea se încălzește Oamenii se plimba prin oraș, astăzi am avut în magazin după ora 13:00 în jur de 90 de persoane Cei mai mulți trecuți de 60 ani 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 26 Martie, 2020 Buna dimineata O zi de joi frumoasa sa aveti. La Sf.Gheorghe bate vantul continu si -2 grade arata termometrul. PS. Ramaneti acasa daca aveti posibilitatea. Eu mai merg la servici deocamdata, sotia lucreaza de acasa. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 26 Martie, 2020 Bună dimineața ! Să aveți o zi frumoasă ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 26 Martie, 2020 Buna dimineata ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 26 Martie, 2020 rulotisti si sa aveti o zi de joi excelenta, oriunde va aflati! Aveti grija de voi si de cei dragi! Incet, incet, temperaturile cresc si vine primavara! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Martie, 2020 oameni buni și o zi frumoasă! Am văzut că se mai incălzește de azi, dar continuă să bată vântul... 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 26 Martie, 2020 Buna dimineata si sa aveti o zi excelenta. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 26 Martie, 2020 Buna dimineata la Ploiesti inca e innorat..., dar speram macar cald sa se faca, daca din casa nu putem iesi... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 26 Martie, 2020 ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 26 Martie, 2020 Buna seara .Am inteles ca nu am voie sa ies din casa , dar la masina am voie sa lucrez?Am incercat sa finalizez pt. a putea evada undeva ex.Puturoasa 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 26 Martie, 2020 Buna seara tuturor. @Anghelescu Anton, felicitari pentru lucrare Cu totii asteptam sa se termine nebunia ce ne inconjoara si sa iesim cu rulotele cel putin pentru un weekend. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 27 Martie, 2020 Buna dimineataIn sfarsit se anunta vreme buna. Acum termometrul arata -1 grad sí vantul bate usor moderat. O zi de vineri frumoasa va doresc cu multe PS. Ramaneti acasa! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 27 Martie, 2020 rulotisti si sa aveti o zi de vineri excelenta, oriunde va aflati! Aveti grija de voi si de cei dragi! PS Si la noi se anunta vreme buna. Mercurul a urcat la +9 si vantul de la nord s-a mai potolit nitel. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Martie, 2020 prieteni și weekend minunat! și continuăm treaba la Letca Nouă 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 27 Martie, 2020 Buna dimineata.Ziua se anunta frumoasa, 7grade la ora asta, din pacate nu pot sa merg decat la ora 11 la cumparaturi .As fi vrut macar pana la Dunare la Apa Calda, planuri de vitor nu poti sa faci, asa ca lsi visam la 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 27 Martie, 2020 Bună dimineața! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Militoiu Ciprian 410 Semnalează Publicat 27 Martie, 2020 Salutare domnilor, sanatate tuturor! Daniel sper ca ai pregatit declaratia ppr. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Militoiu Ciprian 410 Semnalează Publicat 27 Martie, 2020 Si bine inteles ceva tratament preventiv. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 27 Martie, 2020 un weekend linistit.va doresc 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 27 Martie, 2020 Weekend placut tuturor! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 28 Martie, 2020 rulotisti si sa aveti o zi de sambata excelenta, oriunde va aflati! Aveti grija de voi si de cei dragi! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 28 Martie, 2020 Buna dimineata O sambata geniala va doresc tuturor oriunde va aflati 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Martie, 2020 prieteni și weekend cât mai plăcut acolo unde sunteți! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri