Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 29 Noiembrie, 2020 Bună dimineața.. La Cernavoda nelipsita ceață -1gr.Va doresc o zi minunata si multa sanatate.Cernavoda de astazi este in carantină, adio plecări. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 29 Noiembrie, 2020 Duminică Binecuvântată va doresc 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 29 Noiembrie, 2020 Seara buna, Un week-end petrecut in mijlocul naturii. Energie pozitiva acumulata pentru saptamana ce bate la usa... STAI pentru o clipa in loc ...Nu va grabiti, asezati-va comod (chiar si pe pietre) si admirati frumusetea naturii. E suficient sa-ti ridici privirea, sa te uiti in jurul tau, si vei descoperi frumusetea naturii. ""Plimbarile in aer liber sunt sanatoase indiferent de anotimp, iar beneficiile acestora sunt numeroase, atat mentale, cat si fizice." """Admirati natura cu fiecare haina pe care o imbraca.""" ""Bucura-te de cadoul naturii: padurea in fiecare anotimp poarta alte haine"" 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 29 Noiembrie, 2020 în urmă cu 3 ore, Mihai-Arad a scris: Seara buna, Un week-end petrecut in mijlocul naturii. Energie pozitiva acumulata pentru saptamana ce bate la usa... STAI pentru o clipa in loc ...Nu va grabiti, asezati-va comod (chiar si pe pietre) si admirati frumusetea naturii. E suficient sa-ti ridici privirea, sa te uiti in jurul tau, si vei descoperi frumusetea naturii. ""Plimbarile in aer liber sunt sanatoase indiferent de anotimp, iar beneficiile acestora sunt numeroase, atat mentale, cat si fizice." """Admirati natura cu fiecare haina pe care o imbraca.""" ""Bucura-te de cadoul naturii: padurea in fiecare anotimp poarta alte haine"" Super intradevar . Pacat ca pentru mine este prea departe . 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 29 Noiembrie, 2020 este momentul 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 30 Noiembrie, 2020 Bună dimineața! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 30 Noiembrie, 2020 LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI tuturor celor care azi își serbează ziua onomastică 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 30 Noiembrie, 2020 Buna dimineata, colegi rulotisti! La Ploiesti s-a asternut un strat subtire de ninsoare deci, oficial, a venit iarna! Sa fie cu bucurie! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 30 Noiembrie, 2020 Salutare Noi suntem la Predeal (fara rulota) si ninge si aici dar slab..., cam timida iarna si aici la munte... 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 30 Noiembrie, 2020 Bună ziua și o săptămână minunată va dorim.De azi Pathy are papuci noi, iarna poate sa vina și la noi, prognoza anunță 1/2 metru la sfârșit de săptămână. 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 30 Noiembrie, 2020 Bravo @Raul G Sunt faine cauciucurile, dacă nu mă înșel sunt de m+s! Dacă așa este trebuie să ai grijă la frânare pe suprafețe umede. Să aveți parte de ea! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 30 Noiembrie, 2020 Da Fejer, sunt AT+MS cu fulgul de nea în muntele cu 3 vârfuri. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
G.Janos 498 Semnalează Publicat 30 Noiembrie, 2020 Va salut de minivacanta de 1 decembrie de la camping Subcetate HR. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 30 Noiembrie, 2020 Salutare @G.Janos Te invidiez acuma. Eu nu am primit zi liberă nici astăzi nici mâine Văd că lacul este înghețat, cum pescuiești! Distracție plăcută și salutări la toate lumea! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 1 Decembrie, 2020 Drumuri bune si la multi ani, romani! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 1 Decembrie, 2020 La Mulți Ani România, La Mulți Ani tuturor românilor 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 1 Decembrie, 2020 La Mulți Ani România! La noi a nins aseară și deocamdată este frumos, curat, totul alb afară! O zi de miercuri excelentă să aveți! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 1 Decembrie, 2020 La Cernavoda 0gr a nins un pic 3cm.LA MULTI ANI ROMANI ori unde sunteti. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 1 Decembrie, 2020 🇷🇴 La mulți ani România la mulți ani români, oriunde v-ați afla❗🇷🇴 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 1 Decembrie, 2020 LA MULTI ANI ROMANI, LA MULTI ANI ROMANIA!!! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2020 Bună dimineața! E foarte frig la noi în Sfântu Gheorghe, -12 grade Celsius. O zi de miercuri frumoasă să aveți! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
G.Janos 498 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2020 La 11/30/2020 la 20:40, Fejer Antal a scris: Salutare @G.Janos Te invidiez acuma. Eu nu am primit zi liberă nici astăzi nici mâine Văd că lacul este înghețat, cum pescuiești! Distracție plăcută și salutări la toate lumea! Salut @Fejer Antal . Imi pare rau ca nu ai primit liber ptr. minivacanta. Lacul a fost inghetat, am gasit o mica portiune fara gheata unde am aruncat un feeder dar fara rezultate. Gheata inca prea subtire ptr copca. Am testat rezistenta rulotei la grade minus, cortul cumparat pentru sezonul toamna-iarna. Ne am incalzit la un foc cu proprietarii, am savurat vin fiert si ceva preparate la ceaun. In totalitate iesire buna, am consumat mai putin gpl din butelie decat ma asteptam. Cortul se poate incalzii foarte bine cu o aeroterma. Asteptam vacanta si speram sa inghete lacul mai bine pentru o partide de patinaj la partea feminina a echipajului si o copca din partea mea 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2020 La Cernavoda a mai nins un pic. -1gr.Va doresc o săptămână frumoasă și multa sanatate în continuare. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2020 Bună ziua, la noi previziunea meteo a dat-o în bară, erau anunțuate ninsori abundente....pana acum nik 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2020 Astăzi dimineață -11 grade Celsius, cer senin în Sfântu Gheorghe. Să aveți o zi de joi frumoasă cu mult 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri