Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2020 Bună dimineața! O săptămână excelentă vă doresc tuturor! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2020 Buna dimineata ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2020 Bună dimineața și un început de săptămână minunat 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2020 La Cernavoda 6gr.ploaie slabă toamnă târzie vreme numai bună de carantină stai în casă . Vă doresc o săptămână frumoasă și multa sanatate. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2020 Drumuri bune ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2020 Bună dimineața! O zi de marți frumoasă să aveți! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2020 Bună dimineața. La noi 3gr.inorat. Vă doresc o zi minunata si multa sanatate. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2020 Savurez o dupa care la muncă. O zi de miercuri cu spor să aveți! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2020 Ca de obicei incetosat 3gr.Va doresc o zi de Miercuri frumoasa si multa sanatate 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2020 Bună dimineața. Va doresc o zi minunata si multa sanatate. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2020 Bună ziua stimați colegi! O zi de Joi frumoasă să aveți! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2020 Zi placuta ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2020 Buna seara.Astazi a fost ozi placuta nu a ploat nu a batut vantul am facut o plimbare prin padure.Am vazut o tufa frumosaVa doresc o seara placuta. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2020 Bună dimineața! In sfârșit este vineri și începe weekend-ul O zi ușoară să aveți și un weekend excepțional! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2020 Bună dimineața.Dimineata a plouat un pic 5gr.Un Weekend plăcut și drumuri bune celor care vor să meargă la munte. O zi minunata si multa sanatate. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2020 Buna dimineata, In Bucuresti ne este dor de soare!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2020 Bună seara. Peste o saptamana va fi Crăciunul si m-am gîndit să îi scriu Moșului sa fie precaut.Vă doresc o seară frumoasă și multa sanatate. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 19 Decembrie, 2020 Bună dimineața! După o perioadă lungă, am reușit să ieșim cu rulota! Suntem la Vama Buzăului în campingul Oliver. Un weekend reușit vă doresc tuturor! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 19 Decembrie, 2020 Bună dimineața tuturor și sejur plăcut Fejer Antal 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 19 Decembrie, 2020 Bună dimineața. Un weekend plăcut și zile frumoase Frejer Natal așteptăm impresii. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2020 Buna dimineata O duminica placuta va doresc! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2020 Bună dimineața. La noi 4gr.vreme închisă. Vă doresc o Duminică frumoasă și multa sanatate. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2020 Bună dimineața! O duminică frumoasă să aveți! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2020 Buna dimineata O Duminica frumoasa va urez si eu ! La 19.12.2020 la 9:21, Fejer Antal a scris: Bună dimineața! După o perioadă lungă, am reușit să ieșim cu rulota! Suntem la Vama Buzăului în campingul Oliver. Un weekend reușit vă doresc tuturor! @Fejer Antal pare frumos acolo..., da-ne si nua mai multe detalii despre acea locatie..., sau este pe undeva pe forum prezentata ? 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2020 în urmă cu 2 ore, Dragos M a scris: Buna dimineata O Duminica frumoasa va urez si eu ! @Fejer Antal pare frumos acolo..., da-ne si nua mai multe detalii despre acea locatie..., sau este pe undeva pe forum prezentata ? Salut @Dragos M DA, Camping Oliver este prezentat pe forum. (l-am gasit si eu cu functia "search"; in Nov.2018 bunul nostru coleg @Fejer Antal l-a prezentat detaliat; incl. in app-ul RoCamping - @Marian Popa !). Totul despre Camping Oliver, gasiti aici ! Rezervari: Tel. nr. 0744343413 Dl. Dr.Titus P.S. Multumim inca o data @Fejer Antal 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri