Cristina D. 681 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2021 24 minute în urmă, Ilie Minea a scris: Dimineata superba , va doresc , ca soarele rasarit. Cristina , unde este muzeul, adresa.? Buna, E pe Fabrica de Glucoza, nr 2-4 http://www.roaf.ro/?page_id=854. Eu am platit 10 lei, ptr baietel nu am platit probabil ca e prea mic dar ptr cei mici e in general 5 lei. Recomand acest muzeu! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2021 Buna dimineața. La Cernavoda 5gr soare vreme frumoasă. Vă doresc o Duminică frumoasă și multa sanatate. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2021 Buna dimineața. La Cernavoda 5gr soare vreme frumoasă. Vă doresc o Duminică frumoasă și multa sanatate. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2021 Bună dimineața! La Sfântu Gheorghe este cea mai frumoasă Duminică in anul acesta! Cer senin +6 grade Celsius în umbră persistă încă brumă pe iarbă. Ieri am reușit să lucrăm în curte toate ziua! Vă doresc tuturor o duminică frumoasă și binecuvântată! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina D. 681 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2021 Buna, Pentru ca vremea a continuat sa fie buna, ne-am gandit sa o petrecem in natura, astfel am vizitat ferma Solacolu. Probabil ca cei impatimiti de pescuit o cunosc deja dar eu o recomand si familiilor cu pitici pentru ca au si un loc de joaca nou infiintat. Sa aveti un final de weekeend minunat! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2021 Bună seara! După masă ne a fost dor de rulotă și de friptura la grătar! Așa că am făcut o scurtă ieșire... 9 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2021 oameni buni si o săptamână excelentă ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2021 Bună dimineața. La Cernavoda 6gr.soare se anunță o zi frumoasa. Vă doresc o zi minunata si multa sanatate. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2021 Bună ziua stimați colegi! O zi de luni ușoară și o săptămână cu multe realizări să aveți! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2021 Bună dimineața! La Sfântu Gheorghe cer senin și +2 grade Celsius! Însă spre seară se va strica vremea din păcate. O zi de marți cu multe reușite să aveți! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2021 ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2021 prieteni ! S-aveți o zi minunată și spor la treabă! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 13 Aprilie, 2021 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2021 Bună dimineața! La Sfântu Gheorghe din păcate sa stricat vremea! Plouă și mai bate și vântul! O zi de miercuri ușoară să aveți! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2021 oameni buni! Azi-noapte a plouat puțin și la Letca, dar după prânz s-ar putea să vedem și soarele O zi frumoasă tuturor! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2021 Plouă, ploua, .....si bate vântu la Rosiori de Vede. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2021 Bună dimineața! Plouă la Sfântu Gheorghe. O zi de joi liniștită să aveți! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2021 ! Pofta mare la ! O zi buna sa aveti! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2021 oameni buni și o zi frumoasă! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2021 Salutare dragi colegi! Daca va uitati jos, am ajuns la pagina 1000 in acest topic. La cat mai multe!!! O zi buna si cu soare! 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2021 Bună dimineața de la Polul Nord, frig și 15 cm de zăpadă 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2021 Bună dimineața! La Sfântu Gheorghe lapoviță ninsoare. O zi de vineri ușoară să aveți și weekend plăcut! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2021 Bună dimineața Acum la Gura DihamVă doresc o zi minunata si multa sanatate. Weekend cât mai plăcut 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2021 prieteni La Letca se anunță frumos azi...soare și 13°C S-aveți un weekend minunat! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2021 în urmă cu 23 ore, Gabriel Schuster a scris: Daca va uitati jos, am ajuns la pagina 1000 in acest topic. La mine apar doar 983, dar oricum este pe aproape So, inceput de week-end frumos, oriunde v-ati afla! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri