Victor Poli 72 Semnalează Publicat 29 Februarie, 2020 In perioada 06-08.03, rulotistii dobrogeni se aduna la Cheile Dobrogei, jud. Constanța, la o socializare cu ocazia zilei Femeii. Cei care doresc sa ni se alature, sunt bine veniti ! Locatia exactahttps://maps.app.goo.gl/Pq7KKntp5jMW5ZPw8 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 29 Februarie, 2020 Din pacate putem iesi doar in weekendul urmator (13 - 15 martie) Distractie placuta! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 1 Martie, 2020 locatia cu detalii destre drumul de acces si prognoza meteo 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Martie, 2020 Voie bună și vreme frumoasă prieteni ! Beau o bere la Letca Nouă in cinstea voastră! 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Victor Poli 72 Semnalează Publicat 8 Martie, 2020 Multumim participantilor, a fost super ! 5 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Martie, 2020 Foarte frumos, felicitări dragilor! La mulți ani dragelor dvs femei care v-au însoțit în aceasta zi frumoasa!(astăzi fiind ziua femeii). Sa aveți o primăvara frumoasa! As fi vrut și eu o ieșire dar......asta e...! Asteptam sa vedem de sfintele Paști pe unde vom "ateriza" Ma tenteaza demult ceva spre partea Dobrogei.....! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Martie, 2020 Foarte frumos! Felicitări tuturor participanților și multumim pentru imagini @Victor Poli ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Victor Poli 72 Semnalează Publicat 9 Martie, 2020 Si cateva poze de sus ! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.367 Semnalează Publicat 9 Martie, 2020 Felicitari participantilorMultumim pentru poze. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Toma Roger 33 Semnalează Publicat 10 Martie, 2020 în urmă cu 21 ore, Victor Poli a scris: Si cateva poze de sus ! Sursa de apa potabila este in zona ?? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 10 Martie, 2020 Da este un izvor Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vasile Oae 179 Semnalează Publicat 10 Martie, 2020 Auoleu ce greu v-o fi fost....după ce am văzut în poze. Îmi pare rău că nu am putut participa. Bravo vouă pentru organizare și...La mai multe! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri