Alin Cogalniceanu 74 Semnalează Publicat 14 Martie, 2020 Salutare !..azi am profitat de ziua frumoasa de afara și m-am gândit sa-mi montez un aer conditionat portabil in garajul camperului!..Nu știu dacă am făcut bine sau rău, cu gaura de evacuate a aerului cald in podea dar aia e!..anu trecut am suferit rău de caldura așa ca am trecut la treaba!.. E un AC portabil la 220v. de 5000/btu luat de la Brico-Depot Focșani cu 700/lei! Va pun și ceva poze, poate mai inspir pe cineva cu montaju meu de amator!..😀 IMG_9668.MOV 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Cogalniceanu 74 Semnalează Publicat 14 Martie, 2020 IMG_9668.MOV 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Catalin 311 Semnalează Publicat 14 Martie, 2020 Salut @Alin Cogalniceanu Am si eu ceva asemanator. Nu vei suferi de frig la vara, dar isi face treaba Vezi ca mai trebuie sa faci ceva si cu evacuarea condensului. ... si eu tot in podea am scos evacuarea aerului cald... merge... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri